DUNJA SELAN NADGRADILA LEPO DIRKO V VOKLEM

24. 4. 2016

????????????????????????????????????

Na 13. Krompirjevem pokalu BAM.Bi v Voklem so kolesarji v dveh dirkah poskrbeli za dinamični preizkušnji, ki sta na veliko veselje vseh udeležencev potekali v idealnih vremenskih razmerah glede na napoved.

Obe dirki sta ponudili identičen razplet z zgodnjim pobegom. Junaka tokrat prihajata iz ekipe Tuš Mobil Matej Lovše in Iztok Melanšek, ki sta prepričljivo zmagala s solo vožnjama. Domačo čast je tokrat rešila Dunja Selan z zmago med ženskami. Prehodni pokal memorialne dirke Ilije Mištrafoviča pa je odpeljal Ivan Kastelic.

Na stopničkah sicer od BAM.Bijev še Maja Zajec, Dare Reven, Uroš Smolej in Jelka Rakuš. Med ekipami, kjer so štele uvrstitve na stopničke je zmago odnesla ekipa Tuš Mobila, pred BAM.Bijem in ekipo BVG Gulč. Priznanja najboljšim je podelil župan občine Šenčur Ciril Kozjek, navzoče pa je pozdravil tudi predsednik Kolesarske zveze Slovenije Tomaž Grm, ki je bil tudi sam med nastopajočimi in v svoji kategoriji celo osvojil drugo mesto.

Tudi tokrat je uvrstitev na stopničke prinesla krompir, kot tradicionalno nagrado, vsi udeleženci pa so za okrepčilo prejeli krožnik praženega krompirja po BAM.Bijevem receptu.
Poleg številnih prostovoljcev ŠD BAM.Bi so za pomoč pri izvedbi poskrbela gasilska društva iz Vokla, Vogelj, Trboj in Prebačevega, s spremljevalnimi vozili pa AH Ahčin.

 

Rezultati: 2016 04 Voklo

 

Dunja Selan na poti proti zmagi

 

Fotogalerija z dirke

 

BAM.Bi 2. mesto ekipno
DSC_2003