PORENTA NAJHITREJŠI NA VZPONU NA KATARINO

6. 6. 2017

Preteklo nedeljo so se kolesarji pod organizacijo kolesarskega kluba Medvode pomerili v vzponu za Pokal Slovenije s ciljem na Katarini. Odlično so se izkazali Primož Porenta z generalno zmago, poleg njega pa še Uroš Verčič ter Janez Debeljak. Vsi trije so zmagali vsak v svoji kategoriji.

Poleg njih je še kar nekaj BAM.Bi-jev v kategorijah za las zgrešilo stopničke, priznanje za najstarejšo udelženko pa je pripadlo Tini Ušeničnik.

»Dirka je bila odlična, organizacija perfektna z veliko spremljevalnih motoristov, da je bila dirka tudi varna. Vzpon je kot vsako leto zelo težak, sploh zadnji trije kilometri so zelo strmi. Selekcija se je naredila že spodaj, klanec dobro poznam in vem, kako ga je potrebno odpeljat. Letošnji rezultat je moj najboljši, sem pa tudi drugače letos boljši v formi na klance« je na vrhu povedal Porenta.

Tako so pred prihajajočim vikendom Maratona Franje ter pripadajočih dogodkov BAM.Bi tekmovalci pokazali, da lahko tudi tam pričakujemo katerega od njih na zmagovalnem odru.

2017-06-04 - Porenta Katarina

(foto: prijavim.se)