10. MIŠTRAFOVIĆEV MEMORIAL

3. 9. 2018

Mistrafovic Memorial 2018 BGND www 790x500

10. Memorial Ilije in Dragice Mištrafović (M.I.D.M. since 2008) s kolesarjenjem od Senice do Poreča bo na sporedu v soboto, 15.9.2018. Zbor bo ob 6.00 na Spodnji Senici pri Medvodah pri zadružnem domu, odhod proti pokopališču v Sori pa bo ob 6.30. Ena skupina bo kolesarila iz Senice, ostale pa iz Postojne ali Kozine. Skupine se potem zberejo v dolini Mirne, sledil pa bo skupen vzpon na Vižinado ter potem vožnja do Ranča Mištrafović v Poreču, kjer bo tradicionalna fešta, povratek domov pa je predviden v poznih večernih urah. Kdor bo želel, bo lahko prespal tudi v šotoru na Ranču.

Prijave zbiramo do ponedeljka, 10.9.2018 na [email protected] ali sporočite svojo odločitev Danilu Mištrafoviču na 041 697 637 in prosimo, da se držite navedenega roka zaradi lažjega načrtovanja logistike. Ob prijavi navedite, če imate zagotovljen svoj prevoz.

Danilo sporoča:

“Letos mineva že 10 let od kar sta nas zapustila dva strastna člana in podpornika ŠD BAM.Bi, dva prijatelja in starša, Ilija in Dragica. Že 10 let z vašim spoštovanjem, z vašo energijo, voljo in pomočjo organiziram memorialno kolesarjenje iz Senice do Poreča. S svojo udeležbo ste meni in moji družini dajali neizmerno energijo, njima in pa temu dogodku pa veliko spoštovanje za kar se vam iz srca zahvaljujem. Oba sta bila po naravi vesela in zabavna, zato vas vabim, da se tudi letos v čim večjem številu udeležite tega memorialnega kolesarjenja in da se na Ranču v njunem imenu poveselimo in spomnimo vseh lepih trenutkov, ki smo jih preživeli skupaj.
Vabljeni!”

Participacija 20€.

 

Trasa Mištrafovičevega Memoriala

 

Fotogaleriji predlanskega druženja:

 

8. Mištrafovićev Memorial – Galerija 1

 

8. Mištrafovićev Memorial – Galerija 2